Leuk dat je meer over ons wilt weten. Wij maken graag kennis!

Wie zijn we?

Wij zijn Helma, Laura en Marjon. Samen vormen wij het team van ReviewPartner. Ben je op zoek naar een partner om van je klanten ambassadeurs te maken? Een partner die inzicht geeft in de knelpunten en kansen ten aanzien van jouw klanten. Een partner die proactief meedenkt en helpt om de klantgerichtheid binnen je team te waarborgen? Dat zijn wij…ReviewPartner!

Hoe zijn we begonnen?

Ik, Helma Veenstra, ben in 2014 met ReviewPartner gestart. Mijn liefde voor klanten met een glimlach begon toen ik Manager Customer Relations was bij een groot reisconcern. In die rol besefte ik hoe waardevol het is om te luisteren naar je klanten. Om feedback te vertalen naar concrete verbeterslagen. Om klachten als waardevolle input van je klanten te zien en als kans om juist een klantrelatie te versterken.

Het idee van onze start

Het onderzoeken en verbeteren van de klantbeleving in combinatie met het gebruiken van reviews van zeer tevreden klanten voor marketingdoeleinden heeft mij op het idee gebracht om ReviewPartner op te richten. Ik wilde mijn ervaring gebruiken om organisaties te helpen om ook deze inzichten te krijgen en hun klantrelaties te versterken met uiteindelijk doel om ambassadeurs te creëren.

Kennismaken?

Wil je weten wat onze onderzoeken of verbetertrajecten voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.
Wij maken graag kennis!

  Wij zijn ervan overtuigd dat organisaties beter presteren als ze meer kennis hebben van hun klanten en hun medewerkers.  

– ReviewPartner

Ons team

Helma Veenstra

Oprichter/ Expert in klantonderzoek en klantbeleving

Het liefst houd ik me de hele dag bezig met alles rondom klanttevredenheid. Waarom is de ene klant wel enthousiast en de ander niet? Welke onderdelen spelen een rol bij het enthousiasme van klanten? Ik krijg een kick als we meetbare resultaten boeken. Als medewerkers dichter bij hun klanten staan. Dat is waar ik het voor doe.

“Dol op latte macchiato en cappucino”

Laura Gaanderse

Marktonderzoeker met specialisatie klant- en medewerkertevredenheid

Ik word blij van alles rondom marktonderzoek: van het opzetten van vragenlijsten, tot aan het analyseren van de resultaten en het geven van advies voortvloeiend uit de resultaten. Ik heb ervaring met verschillende soorten onderzoek, van kwantitatief tot kwalitatief. En van medewerker- tot klantonderzoek.

“Niet zo’n fan van koffie, maar de thee is niet aan te slepen.”

Marjon van der Perk

Onderzoeksassistent/ Contactpersoon continumetingen

Het inspelen op de behoefte van onze klanten, de onderzoeken zo inrichten zodat onze klanten er het maximale rendement uit kunnen halen, doe ik met veel liefde en plezier. Het meedenken met onze klanten en het aanpassen van de onderzoeken om het steeds weer effectiever te maken is waar ik energie van krijg.

“Geen tierelantijnen voor mij, ik drink mijn koffie het liefst zwart.”


Dit zijn onze ambassadeurs!

Bekijk de video’s om te horen wat klanten over ReviewPartner vertellen.

Kim Derks

S.M.I.L.E. Promotions

Frank van Mil

Pull Position

Arie v.d. Berg

v.d. Berg RoseS

Gratis adviesgesprek met koffie?

 

Bel ons op 010 257 10 00 of laat een bericht achter

Adviesgesprek