Snel naar het volgende niveau

Laat je adviseren om jullie klantgerichtheid naar een hoger niveau te brengen

Je weet dat klantgerichtheid dé sleutel is om een succesvol bedrijf op te bouwen. Maar je loopt op dit moment vast. Je weet niet welke volgende stap je moet zetten om jouw klantgerichtheid naar een hoger niveau te tillen. Je merkt dat het je veel tijd en moeite kost, maar je wilt verder.

Laat je adviseren door ReviewPartner en maak – aan de hand van ons eigen Ambassadeurs Model – snel de juiste stap naar het volgende niveau.

Wil je een gratis advies gesprek? Klik hier.

  Het is voor ons waardevol geweest om ons te laten adviseren door zo’n professionele partij als ReviewPartner en ons hierbij ook te laten ondersteunen bij de vervolgacties. We hebben inmiddels diverse acties uitgezet en opgestart. Bij de medewerkers is een positieve vibe ontstaan. De ondersteuning die we van ReviewPartner in het gehele traject krijgen helpt ons om onze klanttevredenheid en NPS score te verbeteren.  

Eric Wilderbeek | Directeur Objectief Management

Wil je meer weten over het verhogen van je klanttevredenheid?

Kom naar de inspiratielunch van Klant naar Ambassadeur

  Het ambassadeursmodel biedt ons structuur en een goede ondersteuning om het proces binnen ons bedrijf te implementeren. Echt van toegevoegde waarde is de ondersteuning na de masterclass als het echte werk begint!  

Berry Appeldoorn | Directeur Exsta

Gratis adviesgesprek met koffie?

Bel ons op 010 257 10 00 of laat een bericht achter

Adviesgesprek